PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Festival de titelles d’Encamp i el Pas de la Casa compleix 20 anys

L’acte compta amb un programa escolar amb dues funcions teatrals

Per El Periòdic

Imatge de la presentació del XX Festival de Titelles.
Imatge de la presentació del XX Festival de Titelles. | Comú d\'Encamp

El Festival de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa compleix 20 anys, i ho fa amb una doble programació. Per un costat, hi haurà el programa escolar, que portarà els alumnes d’Encamp, del Pas de la Casa i d’altres centres del sistema espanyol del país al teatre els dies 20 i 21 d’octubre per gaudir, gràcies a la col·laboració de les ambaixades de França i d’Espanya a Andorra, de dues creacions teatrals en francès i castellà. 

La primera, en col·laboració amb l’ambaixada d’Espanya, serà Nube Nube de la companyia Periferia Teatro. L’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros, va felicitar el comú per la iniciativa i va destacar que «hi assistiran prop 270 alumnes del sistema educatiu espanyol i 126 alumnes de l’escola andorrana d’Encamp». 

Divendres 21 d’octubre serà el torn de Que deviennent les ballons lâchés dans le ciel? de la companyia Objet Direct, en col·laboració amb l’ambaixada de França. 

La segona part del Festival de Titelles serà el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, on es representaran cinc obres entre Encamp i el Pas de la Casa. 

Dissabte 22 d’octubre, a les 17.00 hores, tindrà lloc La Jana i els 3 ossos, del Centre de Titelles de Lleida. Posteriorment, a les 18.00 hores, es representarà Giravolta titelles, de la Companyia Galiot Teatre. Ambdues obres es faran a la Sala de Festes i Congressos d’Encamp. Pel que fa al Pas de la Casa, es representarà El Ratolí Pérez, a les 17.00 hores a la Sala de Festes.

El festival acabarà diumenge amb Mozartland, que tindrà lloc a les 17.00 hores a la Sala de Festes i Congressos d’Encamp, i a les 18.00 hores una nova sessió de  Giravolta titelles. La darrera obra serà L’endrapasomnis, de la Companyia Príncep Totilau. La representació es farà a la Sala de Festes del Pas de la Casa, a les 17.00 hores.

Segons van informar des del Comú d’Encamp, les entrades per assistir a les diferents representacions de dissabte i diumenge es poden adquirir a partir d’avui. El preu de cada sessió és de 5 euros per als infants i 10 euros per als adults.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT