PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les ‘startups’ Evix, Fanprime i CityLegend són guardonades

Andorra Business i l’ARI renoven la col·laboració amb el GSIC dos anys

Per El Periòdic

Un instant de l’entrega de premis, celebrada ahir a Ordino.
Un instant de l’entrega de premis, celebrada ahir a Ordino. | SFGA / JAVILADOT

L’Auditori Nacional va acollir ahir la segona edició de la jornada d’innovació als esports d’hivern, de muntanya i de ciclisme, l’Andorra Sports Innovation Summit, que organitzen conjuntament Andorra Business, Andorra Recerca + Innovació i el Global Sports Innovation Center powered by Microsoft (GSIC). La cerimònia de lliurament de premis a les startups guanyadores de l’Andorra Startup Challenge 2022 va estar presidit pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy. 

D’aquesta manera, Evix va rebre el primer guardó pel seu airbag integrat al casc que promou la seguretat dels ciclistes. Així mateix, també van ser reconegudes les dues finalistes al certamen: CityLegends, que ha desenvolupat una solució digital per a esports urbans, i Fanprime, que ha creat un aplicatiu per facilitar la connexió entre els diferents esports i els seus seguidors. També hi va haver una menció especial per a LogMeal, dedicada a l’àmbit de la nutrició. Ara, les startups guanyadores tenen l’opció de realitzar un pilot dels seus projectes, amb l’acompanyament de l’ARI, sota el paraigua de l’Andorra Living Lab.

L’esdeveniment també va servir per signar la renovació, per dos anys més, de l’acord de col·laboració entre Andorra Business i l’ARI amb el GSIC. Així mateix, es van dur a terme tres taules rodones Ciutats seu de competicions d’esports d’hivern, moderada per Carlos Cantó; Finançament, inversió i tendències en l’esport, moderada per Iris Córdoba; i Impacte sostenible de l’esport, moderada Guillermo Marín.

PUBLICITAT
PUBLICITAT