PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra presenta les finals de la Copa del Món del març vinent

El comitè organitzador dona a conèixer l’esdeveniment a la reunió de tardor de la FIS de Suïssa

Per El Periòdic

La reunió de tardor de la FIS.
La reunió de tardor de la FIS. | FAE

En el marc de la reunió de tardor de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), el comitè organitzador de les finals de la Copa del Món d’esquí alpí d’Andorra va presentar ahir a Zurich l’esdeveniment, que se celebrarà del 13 al 19 de març, amb una resposta «molt positiva» per part de l’organisme internacional, així com dels seus diferents estaments, incloent-hi els directors de les seus del gran circ blanc, va informar ahir la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en un comunicat. 

La jornada, a més, va servir per fer nombroses reunions d’organització per establir els contactes i els acords pertinents per tenir tots els detalls tècnics preparats per als dies de competició. Entre els diferents temes que es van posar sobre la taula, també es van tractar els calendaris de l’any vinent però sense abordar possibles candidatures. La pròxima trobada amb la FIS serà del 3 al 5 de maig a Dubrovnik, en el congrés anual, on previsiblement s’establirà un calendari detallat a anys vista per tal que les seus puguin treballar amb anticipació. Per la seva part, l’organisme internacional va agafar el compromís de presentar aquesta previsió a la primavera.

Per part de la FAE hi va assistir el seu president, Pepi Pintat, així com el gerent, Carles Visa; el director d’alpí, Roger Vidosa; el delegat tècnic, Toni Crespo, així com el metge Bernat Escoda. Tots ells han estat presents al llarg de la setmana en les diferents reunions relacionades amb les seves àrees.

També hi ha estat Patrick Touissant com a membre del Consell de la FIS. Per part de Grandvalira Resorts (Soldeu El Tarter) s’hi ha desplaçat l’equip encapçalat per David Hidalgo, director general de les finals de la Copa del Món 2023;

Santi López, director esportiu, i Marc Mitjana, secretari general.
Les finals de la Copa del Món d’esquí alpí tornen a Andorra després de quatre anys amb el ferm propòsit de millorar l’èxit de les passades edicions i aconseguir un repte històric: esdevenir la seu dels Campionats del Món l’any 2029.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT