PUBLICITAT

Andorra la Vella

Toca un dels grans

El Llevant, un exprimera, visita aquesta tarda l’Estadi Nacional, on l’FC Andorra busca continuar sent fort

Per Albert Belis

Un dels entrenaments d’aquesta setmana a l’Estadi Nacional.
Un dels entrenaments d’aquesta setmana a l’Estadi Nacional. | FC Andorra

L’FC Andorra i el Llevant UD es troben en aquests moments a la zona mitjana de la classificació de la Lliga SmartBank, els andorrans amb un punt més. Tot i això, els valencians són un dels equips grans de la competició, habitual de Primera Divisió en els darrers anys. Per això el partit d’aquesta tarda (18.30 hores, Estadi Nacional) adquireix rellevància, sobretot perquè els tricolor volen continuar el bon inici de temporada a la nova competició i, al mateix temps, continuar sent forts a casa.

En la roda de premsa prèvia a l’enfrontament, l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va avançar que Bakis serà titular, com a premi al bon rendiment que està tenint, i també perquè el davanter Carlos Martínez està sancionat per la polèmica expulsió de la setmana passada a Albacete. «Estem contents de la seva adaptació i també del rendiment que està donant, amb ell estem complint amb les expectatives», va destacar. També va avançar que recuperen Adrià Vilanova per enfrontar-se al Llevant i que Jacobo, 'Petxa' i Morer continuen sent baixa. A més, va parlar sobre la seva renovació. En aquest sentit, va revelar que el club i ell estan a prop d’arribar a un acord, ja que «estic molt bé aquí per tot el que creixem, ho tinc tot i em vull quedar molts anys», va assegurar el tècnic basc.

Sarabia va destacar la qualitat dels jugadors del Llevant i l’equip en el seu conjunt, tot i que no està en el seu millor moment, lluny dels primers llocs de la classificació. Ara bé, va recordar que «en futbol no sempre guanya el més poderós ni el que té la millor plantilla». Tot i això, «són un equipàs i per això ho haurem de fer tot bé si volem guanyar, però estem molt confiats i convençuts de les nostres possibilitats», va afirmar l’entrenador tricolor.

En alguns fòrums d’internet, l’equip andorrà comença a ser conegut com a 'Matagegants', perquè han aconseguit guanyar a alguns grans equips de la categoria. «No podem controlar el que diu la gent de nosaltres, tot i que és cert que hem fet un bon futbol amb grans equips i volem continuar en aquesta línia», va vaticinar.

Abans de viatjar cap a Andorra, des de València també van comentar el partit d’aquesta tarda a l’Estadi Nacional. El tècnic del Llevant, Mehdi Nafti, va qualificar l’Andorra com un equip «valent, difícil i diferent, que pressiona en camp contrari, i que li agrada dominar el rival a través de la possessió de la pilota, així que haurem d’estar preparats per tot, perquè la millor manera de defensar contra ells és si els hi traiem la pilota i sabem com fer-la servir». En resum, «en el partit d’avui hi ha diverses batalles que haurem de superar per endur-nos els tres punts», va assegurar Nafti. Així, va afegir l’entrenador valencià, «sabem com han fet mal a l’Eibar o al Granada, però nosaltres ens centrem en la nostra part, tot i que tenim en compte els matisos del rival».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT