PUBLICITAT

Esteve és 32è i Vidosa 42è a l'entrenament de descens del Mundial

  • Mireia Gutiérrez corre avui la supercombinada amb un dorsal televisiu: el 3
EL PERIÒDIC
GARMISCH-PARTENKIRCHEN/ TIGNES

Periodic
Marc Oliveras, al passat Mundial júnior. Foto: FAE

La tercera jornada dels Campionats del Món d'esquí alpí de Garmisch-Partenkirchen va ser ahir d'entrenaments oficials. En categoria masculina, Kevin Esteve va ser 32è i Roger Vidosa 42è a la sessió de descens, mentre que Mireia Gutiérrez va acabar 43è a la segona cita preparatòria del descens femení, abans de lluitar avui amb el dorsal 3 -es podrà veure per televisió, per fi: 11.00 hores- a la supercombinada.

Els resultats de Vidosa i Esteve van ser «força satisfactoris», segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, perquè situen els dos andorrans «per la zona de la classificació on creiem que haurien d'estar». No és el cas de la Mimi, que segueix amb problemes per la seva lesió i està fent un esforç extra a aquests Mundials, i que ahir va acabar a gairebé 10s del millor temps. «Entre la caiguda del Súper Gegant i la parada que hem tingut amb la Mimi degut a la lesió del genoll, tot plegat ens ha perjudicat perquè si haguéssim pogut realitzar les curses de descens com teníem planificades a Sestrières abans de venir als Mundials, ara estaríem amb més rodatge en aquesta disciplina, i segurament més endavant en la classificació», segons va manifestar Carles Visa.

OLIVERAS, QUART A FRANÇA / Marc Oliveras va ser ahir a Tignes quart al Campionat de França júnior en descens, millorant els seus punts FIS -de 67,31 a 50,36- i a només 21 centèsimes del podi, mentre que Nil Ruiz va acabar 6è amb el dorsal 35 i millora de punts: 59,56.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT