PUBLICITAT

Torna la Copa amb l'esperada Font Blanca

  • Ja són 200 els inscrits i s'espera superar la xifra per formar part d'una cursa que té a Joan Vilana i Joan Albós entre els favorits
R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

La Font Blanca és la prova per excel·lència de la Copa d'Andorra d'esquí de muntanya. La cita ja és aquí i diumenge dia 13 plenarà d'esquiadors la zona de la Coma d'Arcalís, a Vallnord.

Ja n'hi ha 200 inscrits -el termini per inscriure's caduca avui a les 12.00 del migdia- i la FAM espera superar aquesta xifra, que en tot cas compleix amb les expectatives que la federació s'havia programat. Entre els favorits del Principat destaquen Joan Vilana i Joan Albós. Els dos estan fent una temporada molt bona i estan demostrant un gran estat de forma. També competirà tot l'equip nacional d'esquí de muntanya, al complet.

La competició, que tindrà dos recorreguts -un pels sèniors i altre pels cadets i júniors- començarà a les 9.40 del diumenge per als sèniors, mentre que els cadets i júniors sortiran a les 10.00. Una de les coses bones d'aquesta cursa és que es pot veure en viu a diferents llocs: O bé des de les mateixes pistes d'esquí d'Arcalís, o bé pujant amb el telecadira de Creusans, i fins i tot des del restaurant de la Coma on estarà la sortida i la meta.

La participació dels joves andorrans: Marc Riera, Inka Bellés, Jaume Planella, Oriol Bertran, Guillem Montoliu, Laia Coma i Nil Bayés. La pròxima cita amb la Copa serà la Traça Muga, el 20 de febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT