PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Horts Socials clou amb un tastet de productes

La degustació es va fer amb aliments dels propis hortolans

Per El Periòdic

Imatge de l’acte de cloenda.
Imatge de l’acte de cloenda. | Comú de la Massana

Després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia, els participants als Horts Socials de la Gent Gran de la Massana van poder celebrar ahir el final de temporada amb un pica-pica. Ells mateixos van portar diferents receptes fetes amb les verdures dels seus horts. L’any passat es va fer l’acte de retorn de les claus però sense el tastet, ja que encara hi havia mesures de prevenció. Els 11 hortolans estan molt contents d’haver participat en aquest projecte i pensen repetir en pròximes edicions.

Cal recordar que es tracta d’un projecte impulsat per Reig Fundació, al qual el Comú de la Massana s’hi va adherir el 2007. Des de llavors, cada any, les persones de més de 65 anys, poden optar a conrear una parcel·la, des de la primavera fins al setembre.

«Aquest projecte ja s’ha consolidat com una iniciativa per promoure un estil de vida saludable, afavorir la comunicació i la relació entre els hortolans i promovent una activitat pròpia de la nostra terra», va explicar la consellera de l’Àrea Social, Francesca Guerrero, que va agrair la participació en l’acte de la coordinadora del projecte, Ester Segura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT