PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip de fons es posa a punt en un túnel i un circuit d’Alemanya

Esteve, pràcticament recuperat de la lesió, i Vila s’hi estaran fins aquest dissabte

Per El Periòdic

Entrenament de l’equip andorrà.
Entrenament de l’equip andorrà. | FAE

L’estructura de l’equip d’esquí de fons està complint amb la planificació inicial que marcava per a aquestes setmanes una estada a Oberhof (Alemanya), on disposen d’unes «molt bones» instal·lacions per entrenar al túnel d’esquí, així com al circuit de 'roller', segons va informar ahir en un comunicat la Federació Andorra d’Esquí (FAE).

L’equip, amb Irineu Esteve al capdavant, pràcticament recuperat de la seva lesió, Carola Vila i l’espanyol Imanol Rojo s’hi estarà fins a aquest dissabte, 1 octubre, per després competir a la cursa Sportful, on Esteve es va imposar en l’edició anterior. «Estem aquí una setmana per entrenar al túnel i fer físic, per més tard marxar el dissabte a Feltre, per la cursa de l’Sportful, el diumenge de matí», va explicar el tècnic Joan Erola.

Oberhof permet als esportistes andorrans combinar l’entrenament físic, així com sessions d’esquí de fons dins del túnel, i sessions de 'roller' al circuit al voltant de l’estadi, on habitualment també es competeix en les grans cites internacionals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT