PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté dos joves per disparar i ferir una dona amb una pistola d’aire comprimit

Els fets van succeir dissabte a Erts

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu d'unes manilles.
Imatge d'arxiu d'unes manilles. | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir dissabte dos homes no residents de 18 i 19 anys a Erts com a presumptes autors dels delictes contra la integritat física i moral i la seguretat col·lectiva. Els agents es van desplaçar a les 08.30 hores a aquesta població massanenca perquè una dona es troba a la via pública amb una ferida sagnant al nas. Aquesta assegura haver escoltat el que sembla una pistola d’aire comprimit i tot seguit ha rebut l’impacte d’un cartutx metàl·lic a aquesta part de la cara.

D'aquesta manera, el cos d'ordre van efectuar una enquesta i van determinar que els trets provenen d’una de les finestres d’una habitació de l’hotel, on posteriorment s’identifica els interessats i es procedeix a la seva detenció. A l'interior de la cambra es van trobar i comissar dues pistoles d’aire comprimit amb les respectives càpsules de CO2, quatre llaunes de 500 balins de munició, una defensa elèctrica, una defensa extensible i dues navalles amb una fulla superior a la permesa.

Es tracta de dues de les cinc detencions efectuades pel grup d'altres delictes al llarg de la setmana passada, durant la qual també es va procedir a una detenció per un delicte contra la salut pública d'un home resident de 37 anys per introducció d’1,2 grams de cocaïna, 1,7 grams de marihuana i 1,9 grams d’haixix arran d’un control rutinari a la frontera del riu Runer ahir, diumenge 25, a les 22.15 hores. També s'han efectuat set detencions per delictes contra la seguretat del trànsit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT