Andorra queda en desè lloc al TDN, tot i fer una segona volta espectacular

Segons Casas, uns errors «puntuals» en el primer pas per les zones marquen el resultat

L’equip andorrà.
L’equip andorrà. | FotoEsport

Les seleccions de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) han aconseguit completar, aquest cap de setmana, la seva participació en el Trial de les Nacions 2022, que s’ha celebrat a Itàlia. En la desena posició va quedar l’equip integrat per Jordi Lestang (Montesa), Gaudí Vall (Sherco) i Jan Gabriel (Beta), que van competir en l’International Trophy. Per la seva part, Joan Miquel García (Vértigo) i Alèxia Lladó (Sherco), que van disputar la TDN Challenge formant l’equip de la FMA, van assolir el setè lloc.

D’altra banda, Joel Font (BSA) i Miquel Pujal (Triumph) van ser els pilots andorrans que van participar en la categoria Support, inclosa entre les mecàniques Vintage inscrites a la cursa. Els pilots participants en aquesta categoria van superar les zones del recorregut, però al final no es va publicar cap classificació oficial, segons va informar ahir en un comunicat l’FMA.

A partir d’aquests moments, les competicions internacionals d’aquest any 2022 pels pilots de la FMA s’han acabat. A partir d’aquí, centraran els seus esforços a acabar «el millor possible» les proves dels campionats d’Andorra, Espanya i Catalunya.