PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc s’estrena a casa amb el primer títol en disputa

En l'anada de la lliga catalana, s’enfronta al Força Lleida amb l’objectiu de treure la major renda per la tornada

Per El Periòdic

L’entrenament previ al partit d’ahir al Poliesportiu.
L’entrenament previ al partit d’ahir al Poliesportiu. | MoraBanc Andorra

Després d’una pretemporada amb bones sensacions, el MoraBanc Andorra s’estrena aquest vespre (20.00 hores, Esport 3) al Poliesportiu d’Andorra en la final anada de la Lliga Catalana Leb Or, segon Trofeu Andorra la Vella, contra el Força Lleida. 

El rival és un dels millors equips de la categoria amb el rodatge fet a les ordres de Gerard Encuentra després d’una gran recta final la temporada passada. L’equip lleidatà va ser un dels quatre equips que van disputar a Girona la fase d’ascens per pujar a l’ACB. Amb aquestes condicions, els andorrans no només hauran d’intentar guanyar, sinó fer-ho per la màxima diferència possible, ja que dijous es jugarà el partit de tornada a Lleida.

Després del darrer entrenament celebrat ahir el Poliesportiu, l’entrenador del MoraBanc, Natxo Lezkano, va afirmar que «potser no és el millor dia ni la millor hora, però segur que la gent vindrà i espero que ens vegin bé, que a poc a poc vagin coneixent els jugadors, s’identifiquin amb les coses que fem i tant de bo puguin gaudir d’un bon espectacle».

Quant a la plantilla, «no hem fitxat a cegues i tots estan assumint que volem compartir pilota, i que cada jugador ha de renunciar a situacions per potenciar la dels companys, de manera que hi ha solidaritat i sacrifici». Sobre el rival, va dir que «hem pogut veure que ho estan fent bé, i juguen d’una manera atípica que ens obligarà a fer ajustaments tàctics, i això pot ser interessant».

Seran dubte a les files tricolor Borg i Llovet, que continuen evolucionant bé de les seves molèsties però amb els quals no es vol córrer cap risc, segons va informar el club.

PUBLICITAT
PUBLICITAT