PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez s’acomiada de Seül en perdre contra Jelena Ostapenko

L’andorrana no pot amb la número 19 del rànquing WTA i cedeix en dos sets (6-2/6-1)

Per David Sansaloni

Jiménez durant el seu partit d’ahir.
Jiménez durant el seu partit d’ahir. | WTA

Vicky Jiménez es va acomiadar ahir de l’WTA250 Hana Bank Korea Open, a Seül, en perdre als quarts de final contra Jelena Ostapenko. L’andorrana ho va intentar fins al final, però va acabar cedint davant la número 19 del món, i primera cap de sèrie del torneig, en dos sets (6-2/6-1).


Tot i la derrota, el balanç de la setmana per a la jove tennista tricolor ha sigut extremadament positiu, i les que s’ha fet amb el seu primer triomf en un quadre principal d’un torneig WTA, ha signat els seus primers quarts de final (caient contra tota una campiona de Grand Slam) i tot indica que aquest dilluns aconseguirà el seu millor rànquing mundial, o almenys estarà molt a prop del seu millor registre.


Pel que fa a la trobada, Jiménez va sortir millor que la seva rival, posant-se ràpidament 0-2 a dalt, però a partir d’aquest punt Ostapenko va mostrar el seu vertader joc i va tombar fins a tres serveis de l’andorrana, sense cedir cap dels seus. Ja en el segon set, la letona va començar amb un 2-0 favorable, fins que Jiménez va trencar el seu servei per establir el 2-1. No obstant això, la intensitat del partit sumat a la qualitat de la número 19 del món va acabar per posar el 6-1 final amb la tricolor, això sí, forçant fins al límit Ostapenko.


Després de dos mesos on ha passat pel Canadà, els Estats Units, l’Índia i Corea del Sud, ara Jiménez tindrà uns dies de descans abans de tornar a les pistes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT