PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció posarà punt final a la Nations League contra Letònia

El combinat tricolor arriba en estat de gràcia després de vèncer Liechtenstein amb solvència per 0-2

Per David Sansaloni

Cervós realitza el xut que suposaria el 0-2 en l’últim partit contra Liechtenstein.
Cervós realitza el xut que suposaria el 0-2 en l’últim partit contra Liechtenstein. | FAF

La selecció absoluta buscarà obtenir un resultat positiu en el qual serà l’últim partit d’aquesta Nations League. Els jugadors dirigits per Koldo Álvarez de Eulate es veuran les cares amb Letònia, que actualment ocupa la primera posició del grup D de la competició internacional amb 12 punts després d’aconseguir quatre victòries i només una derrota, amb 11 gols a favor i quatre en contra.


Tot i això, els letons no van sortir beneficiats en l’últim duel, el dijous contra Moldàvia, en perdre per 1-2. El gol de Janis Ikaunieks no va ser suficient per revertir els de Revenco i Nicolaescu per als moldaus. Ara, una derrota a l’Estadi Nacional, combinada amb una victòria de Moldàvia davant Liechtenstein, podria acabar amb un canvi de posicions al grup, deixant Letònia en segon lloc.


En la trobada d’anada, que va tenir lloc al Daugava de Riga, els letons es van mostrar superiors als andorrans, emportant-se la victòria per un contundent 3-0 amb gols d’Uldrikis i un dobles d’Ikaunieks. L’estrena tricolor a la competició no va ser la millor, però pel que fa al partit de demà ambdós combinats arriben amb sensacions molt diferents.

 

Voluntat de lluitar

 

Andorra arriba de guanyar Liechtenstein amb contundència, dominant un duel en que Rosas i Cervós van acabar sentenciant. Els ànims al vestidor seran clau per lluitar a casa i poder treure un resultat positiu. El mateix seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, va afirmar que «l’equip va saber patir sense la pilota» contra Liechtenstein, i la proposta futbolística dels del Principat continua evolucionant positivament. Amb un resultat o un altre, Andorra haurà tancat una Nations League per a la història. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT