PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un nou programa intensiu promou l’emprenedoria

Els assistents aprendran a fer els tràmits necessaris per obrir una empresa

Per El Periòdic

L’inici del primer ‘Bootcamp’ amb la presència del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació.
L’inici del primer ‘Bootcamp’ amb la presència del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació. | SFGA/CEsteve

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de Formació al Llarg de la Vida, posa en marxa el 10 d’octubre el Bootcamp Aprèn a emprendre. L’objectiu és formar persones en les habilitats bàsiques necessàries per emprendre i oferir eines en els marcs econòmic i empresarial per aquells que estan valorant desenvolupar una idea de negoci i que volen adquirir els coneixements suficients per a poder-la fer realitat. Concretament, els assistents aprendran a fer els tràmits necessaris per obrir una empresa a Andorra, a tenir en compte els aspectes financers i de comptabilitat, i a utilitzar eines de comunicació eficients per donar a conèixer-la.

Aquest és el segon Bootcamp que s’organitza, després del que es va dedicar al desenvolupament web integral durant els mesos de maig i juny. Es tracta d’un mètode innovador que constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals. Es basa en programes d’entrenament intensiu de curta durada, amb una metodologia eminentment pràctica, i que cerca una ràpida inserció en el món econòmic. Així, la formació es desenvoluparà de manera intensiva durant tres setmanes i serà impartit per experts professionals. A més, s’estructurarà en tres mòduls diferents. D’una banda, s’introduirà la creació d’un comerç. Paral·lelament, es durà a terme una branca més dedicada a la comunicació i el màrqueting. Finalment, es tractaran els àmbits de la comptabilitat, la fiscalitat i el finançament.

Amb tot, aquest Bootcamp s’ofereix de manera gratuïta i s’impartirà a les aules del Centre de formació al llarg de la vida. Hi podrà accedir el públic en general, major de 18 anys. Quant a les inscripcions, aquestes es podran fer a la pàgina web del Centre de Formació al Llarg de la Vida, a partir del 26 de setembre i fins al 5 octubre, segons es va informar des de l’Executiu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT