PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte de Pau Casadesús

El jove lateral català romandrà en la disciplina tricolor durant tres temporades més

Per El Periòdic

La imatge de l’anunci de la renovació de Casadesús.
La imatge de l’anunci de la renovació de Casadesús. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va anunciar ahir l’ampliació de contracte de Pau Casadesús per a tres temporades més. Així doncs, el club tricolor s’assegura la continuïtat del jove lateral català fins a l’any 2025. Casadesús compleix aquesta campanya la seva segona temporada al Principat, després de combinar l’any passat el juvenil del Nàstic de Manresa i el primer equip tricolor. El jugador va debutar al camp del Náxara precisament el darrer any, a la Copa del Rei, i va gaudir també de minuts en la jornada contra el Reial Madrid Castilla (sortint en l’11 inicial) i al camp del Cornellà.


Cal destacar que el nom de Casadesús quedarà guardat per sempre en la història de l’FC Andorra, i és que ha estat aquest curs, en el debut del conjunt andorrà a LaLiga SmartBank, quan el jove s’ha convertit en el primer golejador tricolor en el futbol professional, gràcies al gol que va donar els tres punts a l’FC Andorra al camp de l’Oviedo en la primera jornada.


Ja en edat sènior, Casadesús intentarà fer-se un lloc i tenir minuts en una plantilla que aspira a romandre el màxim temps possible al futbol professional, la qual cosa beneficiarà el jove integrant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT