PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra se situa com el tercer equip més ‘net’ de la competició

Burgos CF i Sporting de Gijón són els únics amb millor ‘fair play’ que els de Sarabia

Per David Sansaloni

Valera durant el partit contra l’Eibar a l’Estadi Nacional.
Valera durant el partit contra l’Eibar a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra és un equip que aposta pel joc net (més conegut com a fair play) i rebutja qualsevol mena de pèrdua de temps o intent d’enganyar l’equip arbitral. Així de clar ho va deixar l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, just després de protagonitzar-se la polèmica expulsió de Dani Morer amb vermella directa per una suposada agressió.


Les xifres són les que defensen el discurs del tècnic basc, i és que segons el portal web Transfermarkt, el conjunt tricolor es troba en el podi de fair play, concretament en tercera posició com l’equip que més respecta el joc, només per darre del Burgos CF i l’Sporting de Gijón.


En una classificació per punts, aquests se sumen depenent de les targetes grogues, vermelles o la suma de dues grogues que acaben en una vermella. Després de la sisena jornada de LaLiga SmartBank, els andorrans sumen 12 punts a causa de set grogues i una vermella directa, mentre que l’Sporting es planta amb 11 punts per 11 grogues, i finalment el Burgos ocupa la primera posició com a equip amb més joc net amb nou punts per nou grogues. Els conjunts més amonestats avui dia són l’Albacete (26), el Racing (27) i el Levante (28). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT