PUBLICITAT

ApC demana als ciutadans que opinin sobre el futur de la formació

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El president del grup parlamentari d'Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, va penjar ahir a la seva pàgina de Facebook unes preguntes perquè els ciutadans les responguin indicant quin creuen que hauria de ser el futur polític del partit. En concret, el conseller general demana quins són els punts essencials en els que s'hauria de centrar el programa electoral, quines iniciatives econòmiques voldrien que s'emprenguessin i si els ciutadans opinen que ApC treballaria millor sol o dins una coalició.

Andorra pel Canvi va fer així ús de les noves tecnologies per comunicar-se amb els ciutadans. Primer ho va fer convocant als ciutadans a fer «un cafè amb l'Eusebi» a través del Facebook, i ara ho fa demanant-los la seva opinió sobre el futur del partit. El president de la formació va penjar un qüestionari amb tres preguntes que es podran respondre fins el proper dilluns dia 14.

Nomen va assenyalar que Andorra pel Canvi vol conèixer l'opinió dels ciutadans en vista als propers comicis, ja que considera que el resultat d'aquests marcarà el futur del país. El líder d'ApC ofereix la possibilitat de respondre mitjançant un missatge privat o un correu electrònic. En relació a la millora de l'economia, Nomen pregunta quines són les iniciatives que voldrien que s'emprenguessin.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT