PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció absoluta es veu amb Liechtenstein a la Nations League

El combinat tricolor busca repetir el resultat de l’anada en el qual es va vèncer per 2-1 al Nacional

Per David Sansaloni

Els jugadors de la selecció durant l’entrenament d’ahir.
Els jugadors de la selecció durant l’entrenament d’ahir. | FAF

La selecció absoluta torna a disputar la Nations League en la que serà la darrera finestra d’aquesta competició. Els tricolor s’enfronten avui, a partir de les 20.45 hores, a Liechtenstein al Rheinpark Stadion de Vaduz, mentre que diumenge tancaran la competició internacional contra Letònia, a l’Estadi Nacional a partir de les 15.00 hores.


En aquesta primera trobada, l’equip dirigit per Koldo Álvarez de Eulate buscarà repetir l’últim resultat assolit davant Liechtenstein el passat mes de juny. Els andorrans es van fer amb una victòria de prestigi, mostrant-se molt superiors als seus rivals, i tancant el duel amb gols de Jordi Aláez des dels 11 metres, i un de Txus Rubio des del migcamp, mentre que els liechtensteinesos van fer el gol de l’honor a les acaballes mitjançant Meier (2-1).


No obstant això, «tots sabem que serà un partit completament diferent del d’anada, i haurem de fer les coses molt bé per tenir opcions», va declarar el capità, Marc Pujol, durant la prèvia. D’igual manera, Koldo Álvarez de Eulate va voler deixar els pronòstics a banda en afirmar que «el cartell de favorits, en el món del futbol, és una cosa que s’ha de demostrar, i l’important serà el que passi al camp».


Segons el seleccionador, «en el partit d’anada vam tenir les idees molt clares i vam saber jugar el duel que volíem a casa». Tanmateix, «penso que demà [avui] no tindrem tant la pilota, i no som capaços de tindre-la haurem d’estar molt junts per donar-li coherència al joc».

 

La sub-19 cau per 3-0

 

La selecció tricolor sub-19 va caure ahir per 3-0 davant la República Txeca en el seu debut al torneig que es troba disputant-se a Suïssa, corresponent al Campionat Europeu de la categoria. Al gol de Mašek en la primera part (25’) es van afegir els de Beran (55’) i Kubr (64’) a la represa.

Tot i això, els jugadors dirigits per Jesús Julián Lucendo van arribar al descans perdent per la mínima i demostrant un caràcter i una lluita que van posar en problemes als seus rivals.


«El desenvolupament del partit ha anat tal com esperàvem, amb una República Txeca molt física, però hem gaudit de les nostres ocasions i l’equip ha donat la cara en tot moment», va dir Lucendo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT