PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El CTT Valls del Nord torna amb tres podis d’Olot

Xavier Martinez surt campió, i Patrick Rodriguez i Oriol Monzó registren dos tercers llocs

Per El Periòdic

Els jugadors del CTT Valls del Nord.
Els jugadors del CTT Valls del Nord. | CTT Valls del Nord

La localitat catalana d’Olot va acollir el IV Open Internacional Ciutat d’Olot, puntuable per al rànquing Català. En aquest escenari, els jugadors del CTT Valls del Nord Patrick Rodriguez (tercer), Xavier Martinez (primer) i Oriol Monzó (tercer) van assolir un lloc als respectius podis.

 

Les jornades

 

Patrick Rodriguez a la fase de grups va passar com a primer classificat en guanyar tots els seus partits, a setzens de final guanya a Arnau Coll del Vilablareix, a vuitens elimina Marta Peñarando del Ripollet, a quarts a Alex Portell del Tramuntana a semi finals cau contra Biel Rodriguez del Vic, proclamant-se tercer classificat al Open Català Absolut.

 

Jordi Rodriguez a la fase de grups va passar com a segon classificat en guanyar dos dels seus partits i perdre un, a setzens de final perd a Eduard Señor del Torroella en un partit molt ajustat.

 

Xavier Martinez a la fase de grups va passar com a tercer classificat en guanyar dos dels seus partits i perdre un, a setzens de final guanya a Daniel Garcia del Ripoll, a vuitens elimina Judit Cifuentes del Vilablareix, a quarts a Judit Gutierrez del Ripollet, a semi finals guanya a David Duran de Lluïsos de Gracia,  i a la final s’imposa a Mireia Peretó del Ripollet, proclamant-se Campió del Open Català Absolut B.

 

Oriol Monzó a la fase de grups va passar com a primer classificat en guanyar tots els seus partits, a vuitens de final guanya a Marc Caimel del Olot, a quarts elimina David Adeosun del Moianes, a a semi finals cau contra Diogo Pinho del Olot , proclamant-se tercer classificat al Open Absolut.

 

Oriol Martinez a la fase de grups va passar com a primer classificat en guanyar dos dels seus partits, a setzens de final guanya a Hristo Priego del Castelldefels, a vuitens de final guanya a Arnau Prieto del Sant Cugat i a quarts de final perd contra Ferran Paredes del Olot.

 

Bertran Mañaricua a la fase de grups va passar com a tercer classificat en guanyar un dels seus partits i perdre dos, a setzens de final cau contra Nil Cercadillo del La Bisbal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT