PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez continua amb el somni i es planta als quarts de final

La tennista andorrana es desfà de la canadenca Rebecca Marino amb dos sets (6-4/6-2)

Per David Sansaloni

Jiménez en acabar el seu partit contra Marino, ahir.
Jiménez en acabar el seu partit contra Marino, ahir. | WTA TV

Vicky Jiménez continua assolint fites per al tennis andorrà, i ahir va aconseguir desfer-se de la canadenca Rebecca Marino (número 81 del rànquing mundial), plantant-se en els quarts de final de l’WTA250 Hana Bank Korea Open, a Seül. La jove tricolor es va imposar en dos sets (6-4/6-2) contra la que era la cap de sèrie número 8 del torneig.


Aquesta victòria situa Jiménez, per primera vegada en la seva carrera, en uns quarts de final d’un torneig WTA, als seus 17 anys. La competidora del Principat manté viu, així, el somni a Seül i dona un bon ús a l’oportunitat que se li va presentar de poder jugar el quadre principal després de classificar-se com a lucky loser. La jove es troba ja entre les vuit millors jugadores del torneig i gaudirà d’una nova trobada gràcies a un partit d’allò més complet davant Marino.


Pel que fa al duel d’ahir, Jiménez va mostrar un joc dinàmic i atlètic, centrat en un fort cop de dreta, contra el qual Rebecca Marino no va tenir gaire a fer, donant així la tercera victòria contra un top 100 per a la tricolor. El duel entre Ostapenko i Gasanova determinarà la pròxima rival. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT