PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fundació Crèdit Andorrà atorga les beques d’excel·lència

Els guardonats, Alexander Kohler i Clàudia Saiz, faran un màster a l’estranger

Per El Periòdic

Els estudiants que han rebut les beques per part de la Fundació Crèdit Andorrà.
Els estudiants que han rebut les beques per part de la Fundació Crèdit Andorrà. | Crèdit Andorrà

La Fundació Crèdit Andorrà va atorgar ahir dues beques d’excel·lència a joves en la convocatòria per al curs acadèmic 2022-2023. Els becats, Mats Alexander Kohler Dijkstra i Clàudia Saiz Vila, duran a terme un Màster en Electrònica dels Sistemes Integrats i Telecomunicacions a la Universitat Tolosa III Paul Sabatier de Tolosa (França) i un Màster en Gestió Sanitària a l’Erasmus School of Health Policy & Management de Rotterdam (Països Baixos), respectivament.

Per part de Kohler, el seu objectiu és ser enginyer de recerca i desenvolupament en el camp de l’electrònica hiperfreqüència per a aplicacions espacials, o crear la seva empresa de concepció de càrrega elèctrica a Andorra. La beca «em permetrà abordar aquest últim any de màster serenament i em podré concentrar al 100% en els meus estudis sense haver-me de preocupar per l’aspecte financer», va indicar.

Per la seva banda, Saiz va destacar que «com a andorrana, és un orgull que la Fundació Crèdit Andorrà ajudi als joves del país i aposti per tots els sectors, com ara el de la salut». La beca li permetrà «no haver de compaginar estudis i treball, i dedicar-me 100% al màster». De fet, va dir que afronta aquesta etapa com un repte per orientar la seva carrera cap a càrrecs directius i per adquirir els coneixements suficients per a emprendre projectes estratègics. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT