PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FIS valida el programa de les finals de la Copa del Món

Grandvalira acollirà la fita esportiva del 13 al 19 de març del 2023 realitzant un total de nou curses

Per El Periòdic

Un moment de les finals celebrades l’any 2019.
Un moment de les finals celebrades l’any 2019. | Grandvalira

El programa de les Finals de la Copa del Món Andorra 2023 va ser validat ahir per la Federació Internacional d’Esquí (FIS), i els 25 millors esquiadors de cada disciplina de l’esquí alpí competiran de tu a tu en un total de nou proves, que es disputaran del 13 al 19 de març als sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira.


Una de les principals novetats de la segona edició de les finals de la Copa del Món de Grandvalira serà la prova per equips. A diferència del 2019, l’Àliga acollirà el dia 17 un paral·lel gegant, en comptes d’un paral·lel eslàlom, en el qual Andorra podrà participar en aquesta cursa mixta, mesurant-se amb les grans potències d’aquest esport.


Els millors corredors i corredores del món s’estrenaran en competició amb el descens masculí, seguit de la mateixa disciplina en la categoria femenina. L’acció continuarà amb la modalitat de supergegant i el campionat posarà punt final amb les modalitats tècniques d’eslàlom i gegant. Entre les estrelles estarà la quatre vegades campiona del món, Mikaela Shiffrin, o el campió de la Copa del Món l’any passat, Marco Odermatt.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT