PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Escola d’Art de Sant Julià inicia nou curs amb novetats

Les principals estrenes del centre són tallers per a nadons de fins a dos anys i un taller de patronatge per aprendre a confeccionar roba pròpia

Per El Periòdic

Imatge d’un taller de l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria.
Imatge d’un taller de l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria. | Comú de Sant Julià de Lòria

L’Escola d’Art del Comú de Sant Julià de Lòria ja fa una setmana que està desenvolupant tallers des que el passat 12 de setembre comencessin les múltiples activitats incloses en el programa. Aquest any l’oferta es divideix en cinc grans blocs com ara mindfulness, belles arts, arts plàstiques, arts i oficis i espai cuina. Dins d’ells hi ha tallers de dibuix i pintura, de gravat d’història de l’art, de ceràmica, de joieria, de talla de fusta, de costura, de punta de coixí, de patchwork i de tapís, entre d’altres.

Una de les novetats és que enguany es poden inscriure nadons des dels sis mesos fins als dos anys que, acompanyats per algun dels seus progenitors, un d’ells o bé un familiar, podran començar a explorar i jugar amb aspectes com ara els colors, les textures o les formes. Una altra novetat és el taller de patronatge perquè els inscrits aprenguin a confeccionar la seva pròpia roba, i també està la del mindfulness per treballar la concentració a través de l’art.

La responsable de l’Escola d’Art, Maria Lluelles, va destacar que «no sabem com anirà el tema dels nadons, però aquest any tenim molts adolescents i adults interessats en diversos tallers».

Per la seva banda, la cònsol menor, Mireia Codina es va mostrar contenta de poder presentar un any més tantes activitats en un centre plenament consolidat en què nombrosos alumnes acaben la seva formació i marxen fora per ampliar estudis superiors. «És més que una activitat extraescolar on es transmeten molts valors que a vegades porta al fet que alguns facin del seu hobby la seva manera de viure», va manifestar Codina, que també va destacar el nivell i la dedicació dels docents de l’Escola d’Art.

Pel que fa a les inscripcions, s’estan recuperant nivells d’abans de la pandèmia que ja van començar el curs passat. Ara mateix, s’estan rebent demandes d’inscripció diàriament i fins al moment hi ha apuntats 70 joves i 60 adults, tot i que s’espera la xifra augmenti perquè «hi ha gent que ens ha dit que començaran a l’octubre», va dir Luelles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT