Els joves de la FAndKarate tornen amb cinc ors i quatre bronzes

Sandra Herver debuta a Turquia en disputar la Serie A Karate 1 de la Premier League

Els joves karatekes andorrans, acompanyats del sènior Silvio Moreira.
Els joves karatekes andorrans, acompanyats del sènior Silvio Moreira. | FAndKarate

La localitat de Sant Feliu de Guíxols (Espanya) va acollir el cap de setmana la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022, un campionat organitzat principalment per a les categories més menudes del karate. En aquesta cita, la Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) hi va participar amb cinc competidors, obtenint un total de cinc medalles d’or i quatre de bronze.

Paulo Domingues (11 anys) va assolir una primera medalla d’or en la modalitat de kata, després d’haver fet tres posades en escena i passar a la final com a primer de grup, i en va registrar una altra en la modalitat de kumite, després de guanyar els seus dos combats per 2-0 i 6-0.

Així mateix, Aina Padilla (11 anys) també es va fer amb una medalla d’or en la modalitat de kata, després d’haver-ne fet tres i passar a la final com a primera de grup i una altra d’or en la modalitat de kumite, després de guanyar els seus dos combats per 6-0 i 6-0.

Finalment, Michelle Villalonga (12 anys) va obtenir una medalla d’or en la modalitat de kata després de passar a la final com a primera de grup i, un metall de bronze en la modalitat de kumite. Pel que fa als bronzes, Jan Mellado (8 anys) se’n va emportar un en kata, mentre que Alex Mellado (8 anys) va assolir-ne dos, un en kata i altre en kumite.