PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lestang i Vall posen punt final al Campionat del Món de Trial 2022

Toni Bou assoleix el seu setè triomf de la temporada i el setzè títol a l'aire lliure

Per El Periòdic

Lestang, durant la prova.
Lestang, durant la prova. | FotoEsport

Els pilots de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) Jordi Lestang i Gaudi Vall van posar punt final al Campionat del Món de Trial 2022 a la localitat de Ponte di Legno, situada a la vall Camonica (Llombardia), al peu de la glacera Pisgana (Alps italians).


Vall va aconseguir una 33a posició en totes dues jornades, en les quals va lluitar fins al final en un escenari que no s’adaptava al seu estil de pilotatge. D’altra banda, Lestang va ser 28è i 21è, finalitzant la cita italiana «molt content», després de protagonitzar un cap de setmana de menys a més i estar, en molts moments, a prop del top15 de la categoria.


Finalment, el resident Toni Bou (Honda) va viatjar a Ponte di Legno amb pràcticament el treball fet, i va rematar la feina en assolir el seu 16è títol mundial a l’aire lliure en la categoria reina. 

 

Una vegada finalitzat el TrialGP d’Italía, els pilots de l'FMA ja s’han posat amb el Trial de les Nacions, i diumenge que ve (dia 25), en les instal·lacions de l’Autódromo de Monza (Itàlia), defensaran els colors d’Andorra en el TDN 2022.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT