PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La tercera edició de l’Olympus Race arriba als 475 inscrits

La cursa d’obstacles s’instal·la entre les 13 millors del circuit OCR i supera les expectatives establertes

Per David Sansaloni

Batalla i López Cross, durant la presentació de l’Olympus Race, ahir.
Batalla i López Cross, durant la presentació de l’Olympus Race, ahir. | EL PERIÒDIC

L’Olympus Race torna a Escaldes-Engordany en la que serà la seva tercera edició. Una de les curses d’obstacles referents al país continua en creixement, i aquest any rebrà 475 competidors confirmats (a falta que s’acabin de tancar les inscripcions). Així ho va explicar el representant de l’Olympus Race, Guillermo López Cross, durant la presentació de la prova, en la qual va estar acompanyat del conseller d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla.


«Volíem arribar fins als 420 inscrits, i l’acollida de la gent ha sigut espectacular, fent visible aquest creixement», va declarar López Cross, mentre afegia que, tot i que encara ha d’acabar consolidant-se aquesta disciplina al país, «cada vegada notem més acceptació, i animem la gent d’Andorra a que vingui a provar-ho». Per la seva part, Batalla va afirmar que «aquest any podrem realitzar amb total normalitat una prova que aporta molt a la nostra parròquia, tant en un vessant social com econòmic, en benefici dels nostres hotelers, restauradors i altres comerços».


L’Olympus Race, segons va assenyalar el conseller, s’ha establert a Escaldes-Engordany com un esdeveniment «de referència», i aquestes paraules les va voler destacar el representant de la cursa, en explicar que «ens situem entre les 13 millors curses d’obstacles dins del circuit OCR».


L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, amb sortida i arribada al nucli de la parròquia, i comptarà amb la novetat de la Cronos Track, un nou circuit de 150 metres, mentre que, d’altra banda, es continuarà fent la cursa Zeus 13k Elite (de dificultat alta), i l’Atenea 7k Open (de dificultat mitjana, amb l’objectiu d’arribar a un públic ampli. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT