PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana canvia el seu sistema de zona blava

La voluntat és «agilitzar la rotació de vehicles» i garantir lloc als abonats

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del centre de la Massana.
Imatge d’arxiu del centre de la Massana. | Arxiu ANA

Des del 2004, la societat Gavsa gestiona la concessió de pàrquings coberts a la Massana i ara també, alguns de la parròquia d’Andorra la Vella. A partir de l’1 d’octubre, l’entitat aplicarà certs canvis que permetran «agilitzar la rotació de vehicles en la zona blava al centre de la Massana i garantir a la vegada, més facilitat d’aparcament a tots els abonats», segons va informar ahir l’empresa en un comunicat. Una de les novetats per als usuaris abonats a la zona blava (amb subscripcions mensuals, trimestrals o anuals) és que a partir d’ara podran fer ús d’espais fixos a la parròquia. Les zones habilitades seran les següents: a la carretera CG-4, a l’avinguda del Ravell, del radar fins a la rotonda al complex esportiu de la Massana; a la carretera CG-3, a l’avinguda del Través (sortida direcció Ordino) des de la rotonda de sortida de la Massana fins a la caserna dels Bombers; i a la carretera CG-3, a l’avinguda Sant Antoni,  direcció entrada a la Massana, de la benzinera fins a la rotonda de l’edifici de la Cabanota. En la resta de zona blava, corresponent al centre de la Massana, no hi haurà possibilitat d’aparcar amb abonaments. S’haurà de pagar tiquet. 
Habilitar aquests espais permetrà als usuaris «obtenir un espai fix i exclusiu per a ells, alliberar tota la zona central de la parròquia, donar més serveis a les parts exteriors de la Massana, on actualment hi ha manca d’aparcaments, i finalment poder aconseguir una major rotació de vehicles». 

Els abonaments vigents a la data d’inici d’aquesta mesura, se’ls respectaran les condicions d’aparcar en qualsevol espai de la zona blava fins que se’ls caduqui. Els nous abonaments hauran de respectar les noves mesures.

La societat recorda que per als clients que prefereixin mantenir una plaça al centre de la parròquia, podran continuar tenint-la gràcies a l’alternativa a l’aparcament del Prat del Molí. Aprofitant la tarifa especial d’aquest aparcament, es proposa un abonament mensual de 47 euros les 24 hores del dia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT