PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un turista és detingut per intentar accedir al Principat amb marihuana

L’home, de 25 anys, portava més de 100 grams d’aquesta substància

Per El Periòdic

Un agent a la frontera.
Un agent a la frontera. | MARICEL BLANCH

La Policia va detenir diumenge un turista de 25 anys quan es disposava a entrar al país amb 108,1 grams de marihuana. La detenció va tenir lloc a les 18.45 hores a la frontera del riu Runer, arran d’un control rutinari efectuat pels agents del cos d’ordre.

Aquesta no és l’única detenció efectuada la setmana passada per la Policia relacionada amb delictes contra la salut pública. Així, a banda de la detenció de l’home de 32 anys que tenia una plantació de marihuana al seu pis, i de la qual el cos ja va informar, els agents van detenir un altre resident de 32 anys que dilluns de la setmana passada es disposava a entrar al país per la frontera del riu Runer amb 1,4 grams de cocaïna. L’arrest, com en el primer cas, va tenir lloc arran d’un control rutinari.

Al llarg de la setmana passada, la Policia va dur a terme un total de vuit detencions, entre les quals cal destacar també la d’una dona resident de 56 anys que dimarts, a les 18.30 hores, va ser controlada conduint amb una taxa d’alcohol de 2,56 grams d’alcohol per litre de sang. A més, se la va arrestar acusada dels delictes contra l’honor i la llibertat. La detenció va tenir lloc arran d’un accident amb danys materials. També va ser detingut un home resident de 48 anys que en el marc d’un control específic, va donar 1,19 grams d’alcohol per litre de sang, i un resident de 55 anys amb un resultat d’1,91, en un control rutinari, ambdós acusats d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

Una altra detenció va ser la d’un resident de 68 anys que va causar aldarulls a l’interior de l’autobús comunal de la Massana divendres passat, als volts de les 19.00 hores. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, va «injuriar i desobeir les indicacions donades pels agents interventors», segons van detallar.

A l’últim, cal afegir l’arrest de la dona de 46 anys que va ser detinguda dimecres al riu Runer per un delicte de contraban en una operació en la qual, segons va informar la Policia, s’han comissat 22.920 paquets de tabac.

PUBLICITAT
PUBLICITAT