PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El partit més rodó

Els jugadors de Sarabia encaren el següent partit amb l’Albacete després d’una exhibició contra l’Eibar

Per Àlex Pont

Un instant de la celebració del gol de Sergio Molina.
Un instant de la celebració del gol de Sergio Molina. | FC ANDORRA

L’FC Andorra es troba a gust amb la nova gespa de l’Estadi Nacional. Tant és així que ho van demostrar el cap de setmana guanyant 2-0 contra un Eibar que va jugar a domicili sense cap oportunitat de fer front el conjunt de Sarabia. Un xut creuat de Sergio Molina després d’un atac llampec per la banda van obrir el marcador  a favor dels locals, els quals van acabar de rubricar la victòria amb un espectacular xut llunyà de l’esquerrà Hevel. Així doncs, els tricolor sumen la seva segona victòria consecutiva al Nacional després de la instal·lació del nou terreny de joc d’herba natural.

«Es tracta del partit que ens ha sortit més rodó fins avui dia», va declarar l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, un cop va finalitzar l’enfrontament. I és que l’expressió facial del tècnic denotava un alt component d’alegria durant la roda de premsa. «Volíem ser valents i ens ha sortit bé la jugada, encara que ells no ens han generat moltes ocasions clares de gol a la nostra porta i això ens ha ajudat en gran manera», va afegir. En contraposició, la intervenció de l’entrenador de l’Eibar, Gaizka Garitano, va ser molt breu en les seves respostes i es va limitar a admetre la derrota per part del conjunt basc, manifestant que «no hi ha res a dir, simplement que han estat molt superior a nosaltres i el resultat és just».

De la mateixa manera, els tricolor encaren la següent jornada de LaLiga Smartbank contra l’Albacete a domicili amb un bon regust de boca situant-se a la meitat de la taula de classificació per sobre del Levante i a quatre punts del lideratge, que ocupa l’Alavès en solitari. En aquest sentit, Sarabia va assenyalar que «estem molt satisfets de la dinàmica general dels jugadors i hem vingut a aquesta lliga per quedar-nos molts anys i sempre volem més». Quant a la voluntat de permanència, tant per part de l’equip tècnic, com dels jugadors, va indicar que «jo soc molt optimista amb aquest projecte; si som capaços d’adaptar-nos bé al nivell de competició i de polir aquells detalls que marquen la diferència en aquesta categoria, podrem aribar a fer alguna cosa molt digne». 

Continuant en la mateixa direcció, l’entrenador dels tricolor va assegurar que el factor del nou camp i la motivació extra que això atorga, tant a l’afició, com a tot l’equip, «és un punt més a favor nostre que s’ha vist reflectit en el duel contra l’Eibar i en l’anterior que vam jugar a casa». Paral·lelament, va argumentar que el fet de jugar al Nacional confereix una seguretat extra als jugadors perquè coneixen els espais i «tots tenen interioritzat la rutina que seguim al llarg dels entrenaments i, això, també es nota». No obstant això, Sarabia va reconèixer que hi ha moltes plantilles que es veuen «exageradament» afectades per competir amb el factor local o visitant «reflexant-se en el seu joc». En el cas de l’FC Andorra, «nosaltres som d’aquells equips que menys ens afecta negativament el fet d’estar fora de casa quan juguem a domicili», va asseverar Sarabia.

Pel que fa a les dades del partit, els locals van mostrar-se dominants i convençuts durant els 90 minuts de manera general. Tal com va destacar Sarabia, la primera part va ser de manual «i totes les tàctiques i els plans que havíem preparat han sortit a la perfecció». Després de diversos avisos i un intent de vaselina de Carlos Martínez, va arribar el gol de Molina al minut 21. D’altra banda, el ritme va baixar una mica a la segona part, encara que va haver-hi diverses oportunitats dels locals i la porteria de Yoel no parava de rebre visites puntuals. Malgrat això, el segon gol i definitiu dels jugadors de Sarabia no va arribar fins al 90+6 per part d’Hevel. No obstant això, l’entrenador dels tricolor va indicar que al llarg de la segona part «ens va faltar mantenir la calma amb la pilota i aguantar una mica més al camp contrari». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT