L'FC Andorra torna a treure pit al Nacional (2-0)

Els d'Eder Sarabia superen amb un joc sòlid a tota una eminència com l'Eibar

Sergio Molina celebra el primer gol tricolor.
Sergio Molina celebra el primer gol tricolor. | FC Andorra

Dues de dues. L'FC Andorra s'ha imposat aquesta tarda al poderós Eibar per 2 a 0, i referma una mica més l'Estadi Nacional com un fortí de LaLiga Smartbank. De fet, els homes d'Eder Sarabia han estat per davant al marcador pràcticament durant tot el partit, després que Sergio Molina anotés el primer gol al minut 21.

Els tricolors han sabut jugar bé les seves cartes per dominar sobre el terreny de joc, controlant l'esfèric i també generant ocasions de perill. Abans de l'encert de Molina, ja havien tingut bones oportunitats Carlos i Christos. Tot això, davant d'un conjunt basc que s'ha mostrat més aviat apagat. A la represa, els tirs de Germán, Hector i Carlos no han pogut acabar al fons de la xarxa. Ni tampoc Bakis, amb fins a tres intents que s'han resistit.

Així, tot i la solidesa andorrana, no ha estat fins al minut 95, pràcticament sobre la botzina, que Hector Hevel ha fet el segon tant local, col·locant el 2 a 0 final al lluminós. Un gol que, per cert, ha estat d'aquells per emmarcar.

Amb aquest resultat, els tricolors se situen al vuitè lloc de la taula amb 10 punts. El pròxim partit serà el dia 25 contra l'Albacete, en la que serà la setena jornada de lliga.