PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jocs, música, teatre i tallers al Petit cap de setmana escaldenc

Un nombrós grup de famílies s'han apropat al parc de la Mola per gaudir de les propostes

Per El Periòdic

Alguns dels assistents al Petit cap de setmana d'Escaldes-Engordany.
Alguns dels assistents al Petit cap de setmana d'Escaldes-Engordany. | ANA / M.F.

Un nombrós grup de famílies s'estan apropant aquest cap de setmana a Escaldes-Engordany per gaudir de la celebració del Petit cap de setmana, un esdeveniment familiar en el qual se celebren activitats al carrer com ara jocs, música, teatre i tallers, i on també hi ha pres part la Fundació ONCA amb un taller de música i creativitat de la mà d'Ivan Caro.

Les activitats, que es desenvolupen al parc de la Mola, han començat amb tallers en família on l'objectiu ha estat celebrar una trobada intergeneracional. A banda del taller de la Fundació ONCA, també hi ha hagut 'Una maleta de contes' amb la Moixera i Líquid Dansa.

De cara a aquesta tarda està prevista la celebració de nous tallers en família, l'espectacle 'Tempus', de la Cia. El que ma queda de teatre, i el concert 'Beatles for Kids' a càrrec del grup Abbey Road, en aquest cas a la plaça Coprínceps.

Per a diumenge continuaran els tallers familiars, els contacontes, i a partir de les 12 hores es tancarà el Petit cap de setmana escaldenc amb un concert de la mà del Cor Rock d'Andorra acompanyat per un vermut familiar, segons informa l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT