PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un cap de setmana d'activitats esportives per a totes les edats a Sant Julià de Lòria

La voluntat de la corporació és que amb la jornada es gaudeixi essencialment de la pràctica física

Per El Periòdic

Alguns dels participants del Somlòria Sport Festival.
Alguns dels participants del Somlòria Sport Festival. | Comú de Sant Julià de Lòria

Sant Julià de Lòria està celebrant un cap de setmana ben esportiu gràcies a la celebració del Somlòria Sport Festival, un projecte que neix amb la voluntat d'incidir en l'esport com a font de salut i que pretén que la ciutadania descobreixi els camins i recorreguts dels quals disposa la parròquia. La voluntat de la corporació és que amb la competició es gaudeixi essencialment de la pràctica esportiva deixant de banda el crono.

La jornada s'ha iniciat aquest dissabte al matí amb la fira d'expositors ubicada a la plaça de la Germandat. Posteriorment, s'ha donat el tret de sortida a la caminada popular 'Tomb Lauredià', amb un recorregut de 15,1 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu. També s'ha ofert una prova menys exigent amb un recorregut de 3,5 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu en el qual ha participat la cònsol menor laurediana, Mireia Codina. Al llarg del matí també s'ha ofert una gimcana infantil i un dinar popular a la plaça de la Germandat. De cara a aquesta tarda hi haurà una activitat d'orientació familiar que finalitzarà a les 18.00 hores.

Per a aquest diumenge està prevista la celebració d'una pedalada de BTT, amb recorreguts de 22 i de 35 quilòmetres, una pedalada cicloturista podent arribar fins a tres ports de muntanya de la parròquia i una nova gimcana infantil i activitat d'orientació familiar, a banda del dinar popular, segons informa l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT