PUBLICITAT

La dona morta a Engolasters havia patit un incendi a casa

  • La investigació descarta del tot la mort per accident i se centra en els barbitúrics
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Els bombers retiren el cotxe accidentat de la carretera d'Engolasters, dimarts a la nit Foto: TONY LARA

La dona de 29 anys que dimarts va ser trobada morta a l'interior del seu vehicle a Engolasters havia patit un incendi al seu pis, a l'avinguda Meritxell de la capital, feia unes setmanes. Les investigacions que la Policia va dur a terme al llarg del dia d'ahir van poder vincular aquests dos successos, així com descartar del tot que la mort de la jove fos com a conseqüència d'un accident de trànsit.

Segons fonts de la investigació policial, la dona apareguda morta havia sofert un incendi accidental a casa seva en el qual no es van produir danys personals. Això sí, els importants danys materials que va patir l'habitatge van forçar a la jove a traslladar el seu domicili i van agreujar encara més la seva ja de per si complicada situació personal: s'havia separat feia poc, encara no feia tres mesos que havia tingut una filla i feia temps que se sotmetia a tractament psiquiàtric per depressió.

Per tot plegat, la investigació policial se centra ara en la hipòtesi que la causa de la mort fos la ingesta excessiva de barbitúrics, ja fos de manera accidental o voluntària. L'autòpsia practicada poc després de trobar el cadàver va descartar del tot que la mort fos com a consqüència de l'accident. La Policia no va trobar grans danys ni en el vehicle ni en el cos de la dona i l'anàlisi forense va acabar de descartar aquest extrem. També es va descartar que la jove patís qualsevol patologia física que hagués pogut ser causa de la mort. La hipòtesi més factible és que perdés el control del vehicle i sortís de la via i morís com a conseqüència d'una sobredosi de fàrmacs. Per saber-ho, però, caldrà esperar a noves investigacions i al resultat de les anàlisis clíniques.

El cos de la dona morta va ser trobat a l'interior del seu vehicle en unes feixes al costat del punt quilomètric 5,5 de la carretera d'Engolasters dimarts a la tarda. En un primer moment es va pensar en el més obvi: un accident de trànsit, però el bon estat en què es trobava el vehicle van fer que, tant la Policia com els agents de circulació d'Escaldes, com els Bombers que van acudir al lloc dels fets per a les tasques de rescat del cotxe i del cos descartessin ràpidament aquesta hipòtesi.

Al voltant de les vuit del vespre de dimarts, el cos de la noia va ser evacuat del lloc i traslladat al Servei de Medicina Legal i Forense per a la realització de l'autòpsia. Les tasques de recuperació del vehicle van durar encara un temps més, ja que en tractar-se d'una zona de difícil accés, els Bombers van necessitar l'ajuda d'un camió per desplaçar el cotxe a un terraplè més accessible des de la carretera. La família de la jove havia denunciat la seva desaparició al Servei de Policia el dia anterior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT