El MoraBanc s’imposa clarament al Lucentum en una gran segona part

Els homes de Natxo Lezkano jugaran avui un altre amistós, davant l’FC Bayern de Munic

Una jugada d’atac del MoraBanc del partit d’ahir a Llíria.
Una jugada d’atac del MoraBanc del partit d’ahir a Llíria. | MoraBanc

En el tercer amistós de la pretemporada, el MoraBanc Andorra es va imposar ahir a Llíria clarament al Lucentum Alacant –un equip de la mateixa categoria– per 72 a 56 en una gran segona part dels homes de Natxo Lezkano. La pretemporada no s’atura per als andorrans, ja que avui tornaran a jugar un altre partit, aquesta vegada contra el FC Bayern de Munic (20.00 hores).

Tot i el resultat final, el partit no va ser plàcid per al MoraBanc, que va començar perdent, arribant al final del primer quart 12 a 20 per sota en el marcador. Al descans, van aconseguir reduir la distància, però van marxar al vestidor dos avall (32-34). Al final del tercer quart, els andorrans es van posar per davant, amb un marcador de 50 a 46. Al darer quart, l’equip va fer la darrera estirada, fins que un parell de triples van acabar de decantar el marcador per la part andorrana. Un bon assaig a mitja pretemporada.