PUBLICITAT

Andorra la Vella

Rival complicat

L’FC Andorra s’enfronta a l’Eibar, tercer a la classificació, amb l’esperança d’aprofitar la fortalesa del Nacional

Per Albert Belis

El tècnic Eder Sarabia fa una xerrada amb els seus jugadors, durant un entrenament d’aquesta setmana.
El tècnic Eder Sarabia fa una xerrada amb els seus jugadors, durant un entrenament d’aquesta setmana. | FC Andorra

En partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga SmartBank (2a Divisió A espanyola), l’FC Andorra rebrà avui (18.30 hores, Estadi Nacional) un dels rivals –la SD Eibar– que no només es troben a la part alta de la classificació (ara mateix és tercer), sinó que les últimes temporades han competit a Primera Divisió, davant dels equips grans del futbol espanyol. Per això i l’horari el club reclama una bona presència de públic, tot i que encara queden entrades a la venda. «Esperem que hi hagi un bon ambient, hi ha il·lusió i és un bon horari, volem que gaudeixin amb nosaltres», va afirmar ahir l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament.

Sobre l’estat d’ànim de la plantilla, el tècnic basc va assegurar que «estem molt confiats perquè som capaços de guanyar a qualsevol, així que haurem de trobar les poques debilitats que tenen». Però aprofitar-les, va afegir, «dependrà de com ataquem, tenim moltes alternatives ofensives i hem d’estar preparats per les pèrdues», va demanar. 

Pel que fa a la convocatòria, tots els jugadors estan disponibles, només amb dues baixes, una per lesió (a la recta final de la recuperació) i una altra per sanció. Les noves incorporacions, en procés d’integració, també podran jugar, però encara no estan per fer-ho tot el partit.

Continuant amb l’anàlisi del rival, Sarabia va considerar que «vindran reforçats» pels darrers resultats i que serà un partit «molt dur», ja que «tenen les coses molt clares en ser un equip molt reconeixible; intenten pressionar bastant i són verticals quan recuperen, amb futbolistes de bona qualitat», va explicar. Per aquest motiu, «haurem de fer un partit molt constant, perquè és el que exigeix el nostre rival». 

Sobre la fortalesa que representa jugar a casa, el tècnic basc va revelar que «els jugadors ho comenten molt al vestidor», però «jo plantejo els partits igual a casa o a fora», si bé «és cert que aquí som molt poderosos, i estem enfocats en mantenir això», va assegurar.

L’entrenador de la SD Eibar, Gaizka Garitano, per la seva banda, va qualificar ahir a l’FC Andorra com «un equip d’autor» que «ha entrat molt bé en la categoria» després de l’ascens des de la primera RFEF. En la roda de premsa prèvia al partit d’avui al Principat, el tècnic basc va considerar clau per a obtenir un resultat positiu tenir «una bona organització defensiva».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT