PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marxa popular simultània de 3 quilòmetres a les set parròquies

La segona edició del ‘Mou-te per la teva salut’ serà del 3 al 7 d’octubre

Per El Periòdic

Riva i Choy, ahir.
Riva i Choy, ahir. | SFGA

El Govern i els set comuns van anunciar ahir la segona edició del 'Mou-te per la teva salut', la setmana dedicada a les activitats físiques relacionades amb el benestar de les persones. Al CTEO d’Ordino van comparèixer la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy. Riva va explicar que «a causa de la pandèmia ens vam haver de reinventar i el que va ser per força major, avui és una virtut perquè hi ha implicades les set parròquies». La setmana d’activitats serà del 3 al 7 d’octubre, mentre que la marxa popular que clou el 'Mou-te' serà el diumenge 8, repetint els set itineraris de tres quilòmetres, un per parròquia, de l’any passat, «aptes per a totes les famílies», va dir Choy.

El cost de la inscripció és d’un euro i inclou la samarreta de l’edició que enguany serà verda. A més, fruit de la col·laboració amb la candidatura pel Mundial d’Esquí Alpí del 2029, també es facilitarà un 'buff' cortesia de la candidatura. Tots els diners recaptats seran de caràcter solidari i es destinaran la Federació de la Gent Gran.

Quant a la participació, s’espera superar la xifra de 2.000 persones que hi van prendre part el 2021, i, fins i tot, en to de broma, la ministra va llençar el repte de veure quina parròquia podia reunir més participació. Les inscripcions per a la marxa ja estan obertes al web esportperatothom.ad. Romandran actives fins al dia 6. A més, enguany, un membre de la família en podrà inscriure varis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT