PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els joves karatekes incien la temporada

La localitat de Sant Feliu de Guíxols (Espanya) acollirà la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022

Per El Periòdic

Alguns dels joves karatekes.
Alguns dels joves karatekes. | FedAndKarate

La localitat de Sant Feliu de Guíxols (Espanya) acollirà la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022, campionat organitzat per a les categories més menudes del karate. La federació participarà amb cinc integrants.


Jan Mellado (vuit anys), prendrà part en la modalitat de kata aleví mixte taronja i verd, i en la modalitat de kumite aleví mínim taronja -32 kg; Alex Mellado (vuit anys), competirà en la modalitat de kata aleví mixte taronja i verd i en la modalitat de kumite aleví mínim taronja -32 kg.; Paulo Domingues, (11 anys), farà la modalitat de kata infantil verd a marró, i la modalitat de kumite infantil mínim verd -45 kg.; Aina Padilla (11 anys), en kata infantil blanc a marró i en kumite infantil/juvenil Open; Michelle Villalonga (12 anys) en kata juvenil/cadet verd i blau i en Kumite infantil/juvenil femení Open. 

La expedició viatja acompanyada del seleccionador nacional de la modalitat de Kata, en Silvio Moreira. És el primer tret de sortida per als més menuts de la FAndKarate, quins retrobaran sensacions en tant a la competició i, de ben segur, portaran molts metalls cap a casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT