PUBLICITAT

Entra en vigor l'acord d'intercanvi d'informació amb Espanya

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'acord d'intercanvi d'informació en matèria fiscal entre Andorra i Espanya, firmat el 14 de gener de l'any passat, entra avui en vigor. Així ho va recordar el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, que va assenyalar que, d'aquesta manera, Andorra sortirà oficialment de la llista de paradisos fiscals del govern espanyol.

«Si bé aquest és un tràmit de gran simbolisme, des del Govern entenem que també és un pas molt important que, per una banda, és resultat d'un treball esmerçat en matèria de transparència fiscal i financera i, de l'altra, aportarà molts beneficis a la projecció internacional d'Andorra, així com a la competitivitat i l'obertura de l'economia andorrana», va afegir Bartolomé.

Després de les primeres setmanes de la vigència de l'acord, el Ministeri d'Economia i Finances farà l'avaluació de l'inici de la seva aplicació. En aquest sentit, el Govern està acabant d'elaborar un reglament per atendre correctament, i amb agilitat, totes les demandes provinents de l'Estat espanyol. Així, s'ha donat un termini «de dies o setmanes» per veure quin serà el flux d'informació i quina serà la manera més ràpida i eficaç de poder gestionar-lo i tenir-lo regulat. «No tenim encara la certesa de quin serà el volum de demanda d'informació –va dir Bartolomé– perquè és una cosa nova i durant els primers mesos entenc que hi haurà una fase de tempteig».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT