PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Berta Miquel debuta amb bones sensacions al Mundial de Sofia

La jove gimnasta de la FAG qualla una gran actuació en els aparells de pilota i cèrcol

Per David Sansaloni

Berta Miquel, durant el Mundial de Sofia (Bulgària).
Berta Miquel, durant el Mundial de Sofia (Bulgària). | Ulrich Fassbender

Berta Miquel va realitzar ahir el seu debut al Mundial de Gimnàstica Rítmica que s’està portant a terme a la localitat de Sofia (Bulgària). La gimnasta de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) es va estrenar sobre el tapís en els exercicis corresponents als aparells de pilota i cèrcol, mostrant una imatge molt més sòlida que en la darrera cita internacional a Cluj-Napoca (Romania). 


«Estic molt contenta amb les dues actuacions que ha fet avui [ahir]. Ha estat molt tranquil·la i resolutiva», va assenyalar l’entrenadora en cap de l’equip nacional de la FAG, Clàudia López, que també va explicar que, en tractar-se de l’últim campionat internacional de la temporada, les puntuacions dels jutges estan sent molt més estrictes, també vinculat a l’augment del nivell de les gimnastes.


Així doncs, Miquel, en acabar la jornada de competició, va tenir temps per preparar la pròxima i última jornada, que tindrà lloc avui, i on realitzarà els exercicis dels aparells de maces i cinta. «Les sensacions són bones i afrontem amb moltes ganes la jornada de demà [avui]», va dir López, mentre afegia que «ja sabem que les notes seran més baixes, però busquem sortir de la pista havent finalitzat els exercicis amb les mateixes bones sensacions». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT