PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lezkano destaca la polivalència de la plantilla

El tècnic basc es mostra satisfet amb els primers partits de pretemporada

Per El Periòdic

Un instant del partit entre el MoraBanc i l’Elan Béarnais al Pas.
Un instant del partit entre el MoraBanc i l’Elan Béarnais al Pas. | EL PERIÒDIC

El nou entrenador del MoraBanc per a la temporada 2022-2023, Natxo Lezkano, es mostra satisfet en aquest inici de pretemporada, sobretot en referència als dos partits que s’han disputat fins avui dia, contra el Barça (al Palau Blaugrana a porta tancada) i l’Elan Béarnais Pau Lacq Orthez (diumenge passat en el IV Torneig Encamp al Pas de la Casa).


De moment, una victòria i una derrota registra el conjunt tricolor, tot i que els aspectes a destacar per Lezkano van ser, en primer lloc, la polivalència de la plantilla; i després l’assimilació del joc que l’entrenador vol mostrar aquesta campanya a la LEB Or. El tècnic va explicar ahir, en declaracions a RTVA, que «tenim jugadors que poden actuar en distintes posicions a la pista, i això ens farà no haver de recórrer al mercat en ocasions puntuals».


Tanmateix, tot i haver-hi moments de certa desconnexió de l’equip en alguns minuts dels duels, Lezkano es va mostrar satisfet, ja que «no es tracta tant d’un tema de concentració, sinó d’efectivitat. Vam crear molts tirs exteriors sense oposició, i aquest aspecte és el que busquem. Hem d’intentar escollir sempre la millor opció».

 

Rafa Luz comença a entrenar

 

El base del MoraBanc Rafa Luz, un dels fitxatges d’aquest estiu i que torna al Principat després d’haver realitzat una primera etapa fa algunes temporades, ja s’ha posat a les ordres de Lezkano després de competir amb la selecció del Brasil. El jugador va quedar subcampió de l’Americup 2022, i ara acompanyarà la resta de jugadors en la pretemporada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT