PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jocs, música i tallers al Petit cap de setmana d’Escaldes-Engordany

Els actes familiars programats potenciaran l’intercanvi generacional

Per El Periòdic

Una edició anterior del Petit cap de setmana.
Una edició anterior del Petit cap de setmana. | Comú d\'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany acollirà aquest cap de setmana el Petit cap de setmana, dos dies d’activitats familiars variades i divertides, com ara jocs, música o tallers, per compartir amb avis, àvies, mares, pares, tiets i tietes i descobrir tot allò que pot aportar l’intercanvi generacional.

Així doncs, les jornades començaran el dissabte a les 11.00 hores amb els tallers en família al parc de la Mola. Es tracta d’activitats i treballs manuals en què participaran els grans i petits de la casa. També a les 11.00 hores, al parc de la Mola, s’ha programat un taller de música i creativitat amb la Fundació ONCA. Dansa i música perquè les famílies gaudeixin del fet musical des d’una vessant lúdica i festiva.

Les activitats seguiran a 11.30 hores amb 'Una maleta de conte's, a càrrec de la Moixera i Líquid Dansa al parc de la Mola. A les 16.30 hores hi haurà tallers en família al parc de la Mola; a les 17.00 hores continuarà l’espectacle 'Tempus' amb la companyia El que ma queda de teatre, a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany; i a les 18.00 hores tindrà lloc el concert 'Beatles for kids', a càrrec del grup Abbey Road a la plaça Coprínceps de la parròquia. Es tracta d’un viatge per les millors cançons de la banda en què grans i petits podran compartir els clàssics del quartet de Liverpool.

De cara a diumenge, hi haurà tallers en família de les 10.30 hores a les 12.00 hores. A les 11.00 hores, s’ha programat 'Una maleta de contes', amb la Moixera i Líquid Dansa. Tancarà el Petit cap de setmana un concert a càrrec del Cor Rock d’Andorra, acompanyat d’un vermut familiar a les 12.00 hores. Tots els actes de la segona jornada de l’esdeveniment seran al parc de la Mola. Així doncs, un cap de setmana per gaudir en família el final de l’estiu a l’aire lliure.

PUBLICITAT
PUBLICITAT