PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Santi Rodríguez enceta el calendari de teatre a Encamp

El 26 de novembre Joan Pera estrenarà la comèdia culinària ‘Master Xof’

Per El Periòdic

El cartell de l'actuació de l'humorista espanyol Santi Rodríguez.
El cartell de l'actuació de l'humorista espanyol Santi Rodríguez. | Comú d\'Encamp

La temporada de teatre de tardor d’Encamp comença aquest dissabte amb l’obra Infarto: ¡No vayas a la luz!, del conegut actor i humorista espanyol Santi Rodríguez. La representació es farà al Complex esportiu i sociocultural, a les 21.30 hores, i les entrades ja es poden adquirir al web comuencamp.ad per un import de 12 euros.

La darrera comèdia de Rodríguez se centra en un home madur i amb una vida familiar i estable que pateix un infart. Aquest fet el porta a la vora de la mort, llindar on repassa la seva pròpia vida i rep una revelació divina, viatge del qual aconsegueix tornar davant la sorpresa del públic. Una experiència traumàtica i reveladora davant la qual el protagonista decideix aprofitar aquesta segona oportunitat i s’entesta a complir tota la llista de pendents que va estar a punt de deixar sense complir. L’obra complementa l’oferta cultural que hi haurà a la parròquia durant els mesos de tardor i referma l’objectiu d’apropar la cultura i les arts escèniques a tot el públic.

Durant els mesos de tardor també hi haurà l’obra teatral Master Xof, de Joan Pera. Aquest ens presentarà una comèdia culinària amb text propi i un humor que farà riure els paladars més refinats el 26 de novembre al Centre esportiu i sociocultural. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT