PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Plats renovats de la cuina del Principat a l’Andorra Taste

Els ponents visitaran la Borda Raubert, el Diamant Espai Gastronòmic, les Pardines 1819 i el restaurant Ibaya

Per El Periòdic

Imatge promocional de l'esdeveniment.
Imatge promocional de l'esdeveniment. | Andorra Taste

La primera edició del certamen internacional de gastronomia Andorra Taste va donar ahir el tret de sortida amb un sopar inaugural en què els plats renovats de la cuina tradicional andorrana duts a terme per diferents cuiners nacionals van ser els protagonistes de la nit. La cita, que va tenir lloc al restaurant Can Manel d’Andorra la Vella, dona la benvinguda a tots els assistents de l’esdeveniment que té per objectiu la promoció i la difusió de la cuina tradicional d’alta muntanya a la premsa internacional. En concret, els ponents visitaran la Borda Raubert, el Diamant Espai Gastronòmic, el restaurant les Pardines 1819 i el restaurant Ibaya fins diumenge.

En la primera cita del certamen, els xefs Carles Flinch, José Antonio Guillermo del restaurant Odetti Bistro, Victoria Kemerer i Pablo Pérez, del restaurant Kökosnøt, i Alexis Estopiñán de la Pastisseria Estopiñán, van preparar un menú inspirat en la cuina andorrana especialment creat per a l’ocasió amb productes autòctons i també receptes del país reinterpretades. A part de la jornada professional, qui vulgui podrà assistir al congrés i conèixer de primera mà les experiències que compartiran els cuiners, tant internacionals com locals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT