PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La segona edició del Cleanup Andorra netejarà set punts del país

L'acció té com a finalitat conscienciar la població de la importància de mantenir l'entorn net

Per El Periòdic

Uns instant de la recollida de l 2021.
Uns instant de la recollida de l 2021. | Cleanup Andorra

El 24 de setembre se celebra la segona edició del Cleanup Andorra, una iniciativa mundial de recollida de brossa que té com a finalitat conscienciar la població de la importància de mantenir l'entorn net. La iniciativa està organitzada per Rastre Zero, CityXerpa, Andorra Sostenible i Carnet Jove Andorra i tindrà lloc en set punts de recollida arreu del país.

Així, hi haurà punts de recollida de deixalles a les Pardines i el llac d'Engolasters, els cortals d'Encamp, els de Sispony, el coll d'Ordino, a la cota 1.600 de la Rabassa, al Pas de la Casa i al mirador Andorra la Vella. Des de l'organització recorden que la participació en aquesta iniciativa està oberta a tothom omplint el formulari al web www.cleanupandorra.com

Es recomana que les persones que participin en la jornada que portin roba còmoda, calçat adequat per caminar, una cantimplora, guants de protecció i una bossa per a la recollida.

Una vegada finalitzada la jornada, des de l'organització i amb la col·laboració del comú pertinent a cada zona, es traslladarà la brossa recollida a les deixalleries.

PUBLICITAT
PUBLICITAT