PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc renova conveni amb Escaldes-Engordany

L’equip tricolor disputarà el 5è Trofeu de la parròquia contra el CB Prat

Per El Periòdic

Un instant de la presentació del trofeu.
Un instant de la presentació del trofeu. | Comñu d\'Escaldes-Engordany

El MoraBanc Andorra i el Comú d’Escaldes-Engordany van renovar ahir el seu conveni de col·laboració per una temporada més. D’aquesta manera, l’entitat esportiva seguirà rebent el suport de la parròquia, fent especial èmfasi en el patrocini de la base i amb el conjunt de capacitats especials, el qual disputa els seus partits al pavelló del Prat Gran.


Tanmateix, el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, i el general manager del MoraBanc, Francesc Solana, van aprofitar per anunciar la disputa del 5è Trofeu d’Escaldes-Engordany. El partit enfrontarà l’equip tricolor amb el CB Prat, un dels seus rivals aquesta temporada a la LEB Or, el pròxim dia 22, a partir de les 20.00 hores.


«Estem molt contents de poder estar junts una temporada més i de poder veure bàsquet aquí, al Prat Gran, i sobretot de mantenir el patrocini amb l’equip de capacitats especials», va dir Dolsa, mentre afegia que «esperem poder contribuir en el retorn a la màxima categoria, a l’ACB, que és el que es mereix el club». Per la seva part, Solana va assenyalar que «per nosaltres era molt important mantenir el suport de totes les entitats, administracions i patrocinadors en un any que serà complicat», i va explicar que «estem gratament sorpresos de tot el suport i això no fa altra cosa que demostrar que el projecte és sòlid i està arrelat després de tots aquests anys».


El duel entre el MoraBanc i el CB Prat tindrà un caràcter solidari, i cadascun dels 10 euros que valen les 590 entrades que s’han posat a la venda des d’ahir mateix, aniran destinats a Projecte Vida. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT