PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra rebrà una ajuda del Govern de prop d’un milió d’euros

Espot confirma el desembors de l’Executiu, que se sumarà a la cessió de l’Estadi Nacional

Per El Periòdic

Els jugadors de l’FC Andorra celebren el gol contra el CD Mirandés.
Els jugadors de l’FC Andorra celebren el gol contra el CD Mirandés. | @FCANDORRA

El Govern destinarà una quantia pròxima al milió d’euros en concepte d’ajuda per a l’FC Andorra, que se sumarà a la cessió de l’Estadi Nacional. Així ho va confirmar ahir el cap de Govern, Xavier Espot, durant el seu discurs en el marc del Debat d’Orientació Política al Consell General.

La subvenció tindrà un caràcter extraordinari en tractar-se d’una situació fora del que ve sent habitual, com és la instal·lació del club tricolor a la Segona Divisió del futbol espanyol. La quantia, segons va assenyalar el cap de Govern, vindrà explícitament donada per ajudar el conjunt del Principat que continuï la seva aventura a LaLiga SmartBank, mentre es feia referència també, al cas del MoraBanc, durant la seva estada a l’ACB.


De la mateixa manera, l’FC Andorra podrà gaudir d’una extensió considerable pel que fa al seu límit salarial, el que es podria traduir en un major context, una major facilitat, per incorporar jugadors amb un caixet més elevat, o inclús fer front amb més solvència als salaris dels treballadors de l’entitat.


Per primera vegada, el Govern destinarà una quantia directament al primer equip de l’FC Andorra, i no al futbol formatiu de l’equip, des que Gerard Piqué es fes càrrec. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT