PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inici de curs amb l’acollida de nous estudiants presencials

L’UdA posa en marxa el diploma en comptabilitat i administració

Per El Periòdic

Una de les classes de la universitat.
Una de les classes de la universitat. | UDA

La Universitat d’Andorra (UdA) va donar ahir el tret de sortida al curs 2022-2023 amb l’inici de les classes per als estudiants dels diferents ensenyaments que s’hi ofereixen en la modalitat de docència presencial. La jornada va comptar amb quatre sessions d’acollida durant les quals els nous estudiants de primer curs de cada àrea es van poder familiaritzar amb el campus i els recursos que tenen a la disposició.

Així, ahir es van iniciar les classes dels bàtxelors en Infermeria, Ciències de l’educació, Administració d’empreses i Informàtica, com també les del Diploma Professional Avançat en Comptabilitat i administració, mentre que avui es posen en marxa les del màster en Educació. El proper 28 de setembre començaran la resta de bàtxelors i màsters virtuals que s’ofereixen en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (Comunicació, Dret, Humanitats i Català).

La principal novetat és precisament la posada en marxa del nou Diploma Professional Avançat (DPA) en Comptabilitat i administració, que s’adapta al nou model educatiu de l’UdA, amb una estructura semestral i per mòduls. La nova especialitat substitueix el DPA en Administració i finances i se centra més en la comptabilitat, una branca que té una forta demanda de professionals a Andorra.

D’altra banda, el màster en Dret estrenarà un nou pla d’estudis, que amplia les possibilitats d’especialització. Els estudiants podran seguir quatre itineraris diferenciats: la menció en advocacia, la menció en l’àmbit judicial, un itinerari sense menció i un quart amb doble menció en advocacia i àmbit judicial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT