PUBLICITAT

Andorra la Vella

Suport col·lectiu

El MoraBanc incrementa el nombre de socis a la LEB Or i rebrà subvenció del Govern i d’Andorra Turisme

Per El Periòdic

El públic consola els jugadors del MoraBanc en el partit que va significar el descens del club a la LEB Or la temporada passada.
El públic consola els jugadors del MoraBanc en el partit que va significar el descens del club a la LEB Or la temporada passada. | BCA / MARTÍN IMATGE

El MoraBanc es troba en un moment dolç. El club va presentar ahir la nova campanya de socis del mes de setembre, confirmant que, avui dia, l’entitat compta amb més socis en comparació amb la temporada passada a l’ACB. En la màxima categoria, un total de 2.200 aficionats van dipositar la seva confiança en l’equip, mentre que en aquests moments el nombre de socis (socis i abonats, sumats també a les butaques reservades pels patrocinadors) supera la xifra dels 2.200, segons va afirmar el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez.


«És clar que els preus més assequibles han tingut a veure, tot i que s’havia de fer perquè es presentava un descens de categoria», va dir Fernàndez, mentre afegia que, d’igual manera, «penso que també té a veure amb la identitat i el sentiment de pertinença que hem anat treballant al llarg dels anys, i la gent té ganes de tornar a veure bàsquet». L’objectiu de la direcció general, doncs, seria poder arribar als 2.300 socis.

 

Impuls a l’espectacle

 

El que també va confirmar ahir Fernàndez va ser l’increment d’activitats que es realitzaran en el descans i temps mort durant el partit. Per tant, no baixarà el nivell en aquest àmbit a la LEB Or, sinó que «el club ha estat treballant en aquest tema i hi haurà, mínim, els mateixos, o inclús millors espectacles i actuacions que l’any passat. Es continuarà cantant l’himne, tindrem més animació i més activitats en el descans».


D’altra banda, l’entitat també té l’ull posat sobre la grada d’animació i es va recalcar la feina feta per la Penya Tricolor, «que va tenir el seu millor any la temporada passada. Estem molt contents amb l’evolució  de la Penya Tricolor, i és que fa 20 anys era impensable veure els ambients que vam veure la darrera campanya». D’igual manera, «tot equip vol més, i es tracta d’un projecte a millorar».


Finalment, la gran novetat de la campanya es va presentar en forma de descompte, ja que torna el Porta un amic. «Si un nou abonat ve de la mà d’un que ja ho és, tots dos tenen un 10% de descompte en el preu de l’abonament. Si una persona que ja és abonada és prolífica en aquesta promoció, és possible que la seva renovació li surti gratis», va dir Fernàndez.

 

Ajuda pública

 

El MoraBanc rebrà també al voltant de dos milions d’euros per part del Govern, segons va anunciar ahir el cap de Govern, Xavier Espot. «La trajectòria, n’estic segur, continuarà sent positiva malgrat alguns sotracs, i sempre ha comptat, i seguirà comptant, amb el suport del Govern», va dir Espot. D’igual manera, Andorra Turisme es troba en tràmit de negociar un patrocini de temporada amb el club. 

 

El Brasil de Rafa Luz perd a l’Americup 2022

 

La selecció absoluta del Brasil va perdre la gran final de l’Americup 2022 davant l’Argentina per 73-75, en un final frenètic que es van acabar enduent els celestes. En l’estadi Geraldao Arena de la localitat de Recife es trobava el base del MoraBanc Rafa Luz, que va formar part del combinat brasiler durant tot el campionat.

Maluradament, Luz no va poder tornar al Principat amb el títol penjat, en una final en la qual Gabriel Deck, jugador del Reial Madrid a l’ACB, es va erigir en figura principal en aportar 20 punts (3-7 en dobles, 3-5 en triples, 5-6 en tirs lliures), set rebots, una assistència i un robo en 32 minuts. D’aquesta manera, amb la cita internacional finalitzada, el nou base del MoraBanc s’incorporarà als entrenaments aquesta setmana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT