PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ian Porté aconsegueix pujar al podi de la seva classe a la XII Pujada Ullastrell

El pilot de l’ACA assoleix la tercera posició dels CM PR Classe 14 amb el Silver Car S2

Per El Periòdic

Porté durant la XII Pujada Ullastrell.
Porté durant la XII Pujada Ullastrell. | ACA

Marcel Muxella i Ian Porté, els joves pilots del programa formatiu de la secció esportiva de l’ACA, continuen amb el seu calendari esportiu del 2022, i ambdós van participar durant el cap de setmana en la XII Pujada Doga Sta. Maria de Vilalba Ullastrell-7è Memorial Lluís Costa, una competició organitzada per Gas Factory Marc Gené.


El traçat de 3,53 quilòmetres de distància, un desnivell de 269 metres i un pendent mitjà del 7% a la carretera BV-1202 (amb sortida en el PK.7,880 i arribada en el PK.4.350), va ser l’escenari en el qual es van reunir un total de 76 pilots, i va ser en la categoria CM PR Classe 14 en la qual Porté va assolir la tercera posició amb el Silver Car S2, pujant al podi.


Tot i que la mecànica va plantejar un gran repte pel Jove Pilot ACA, l’andorrà només va ser superat per Antoni Arrufat Bote (Silver Car S3, P2) i Javier Rodríguez Jarfe (Speed Car GTR Evo). «La valoració és molt positiva. Sabem que encara hi ha molt marge de millora i aquesta tercera posició, a més que la gaudim amb molt d’orgull, també és un indicador que anem pel bon camí», va dir Porté en acabar la jornada.


D’altra banda, Muxella va competir en la categoria E/D Monoplaces classe 12, aconseguint ser 10è en la primera mànega amb un registre de 2.19.511, i va repetir posició en la segona amb un temps de 2.20.915. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT