PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els karatekes de la federació finalitzen la pretemporada

Els integrants tricolor començaran en breu les competicions internacionals

Per El Periòdic

Els karatekes (kumite) de la federació, a Tenerife.
Els karatekes (kumite) de la federació, a Tenerife. | FedAndKarate

Els sis membres de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Karate (FAndKarate) en la modalitat de kumite han estat entrenant a Tenerife sota la mà del tècnic espanyol Javi Oran durant els passats dies 7, 8, 9, 10 i 11 de setembre. 


Sandra Herver, Paula Gonzalez, Lola Vega, David de Luca, Pol Mansilla i Jordi Zanón han estat gaudint de tots els entrenaments prevists en la programació per tal de preparar la temporada vinent que, en l’àmbit competitiu, començarà amb la participació d’Herver a la Serie A de Kocaeli (Turquia), el cap de setmana del 23, 24 i 25 de setembre. El grup andorrà ha format equip de preparació amb altres competidors espanyols, per tal de compartir experiències i retroalimentar l’aprenentatge de cadascun dels integrants. 


Paral·lelament, el competidor sènior en la modalitat de kata Silvio Moreira ha estat els mateixos dies, i amb el mateix objectiu que els sis companys esmentats anteriorment, a València, sota la mà del tècnic Pepe Carbonell.


Així doncs, «posem punt final a la pretemporada 2022-2023, i preparem el tret de sortida a les properes fites competitives, en les quals els competidors de la FAndKarate tindran, en cada una d’elles, l’objectiu de deixar la bandera tricolor el més amunt possible», va comunicar l’entitat. «Compartir tatami amb altres competidors ens ha vingut genial», va declarar Herver en finalitzar l’estada, i és que la federació tricolor ha fet gala de la bona relació amb els karatekes i entitats d’alt nivell en aquest esport del país veí del sud, amb els quals continuen entrenant-se i competint. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT